dimecres, 23 de gener del 2013

Èxit de participació al NadalCAMP2012

La primera edició del campus de Nadal del CB Alcanar, el NadalCAMP2012, ha estat tot un èxit de participació. Els dos torns que es van organitzar van tindre un gran nombre d'inscrits, superant les expectatives que ens havíem marcat des del CB Alcanar.

El torn del matí, dirigit a nens i nenes de 5 a 12 anys, va comptar amb la participació de 36 jugadors que es van dividir en tres grups diferents depenent del seu grau d'habilitat, edat i, en aquest cas, com que les nenes inscrites eren moltes, també es va realitzar un grup íntegrament femení. Un total de 4 entrenadors i 5 monitors van encarregar-se d'ensenyar als nens els conceptes bàsics del nostre esport, així com aprofundir en els conceptes que alguns nens tenien assimilats.

Per la tarde, era el torn dels jugadors i jugadores majors de 12 anys. En aquesta ocasió es va contar amb un total de 25 inscrits. Al torn de tarde es van treballar aspectes tècnics amb un grau de complicació major, per tal de millor conceptes de defensa, mobilitat i llançament.

Per tal de completar la formació dels participants es va comptar amb la presència de Paula Curto, Paula Casajust i Paula Verge, jugadores de la selecció Espanyola, selecció Catalana i selecció de Tarragona cadet femení. Així com també de Jaume Planes, ex-seleccionador infantil femení de Catalunya i cap territorial del Pla de Detecció i Perfeccionament de la província de Lleida.